Med KID-nummer på regningene blir innbetalinger til bankkonto registrert automatisk i SendRegning.

Nærbilde av KID-nummer

Har du kontroll på innbetalingene?

Med mange utgående regninger kan det være krevende å holde oversikt over hvilke kunder som har betalt. Resultatet kan bli både sen oppfølging av ubetalte krav og uriktige purringer til kunder som faktisk har betalt. Med KID-nummer kan SendRegning koble en innbetaling til din konto med en faktura du har sendt, slik at du har full kontroll på alle innbetalinger.

Separat konto for KID-innbetaling

Vi anbefaler å bruke en egen bankkonto for betaling av regninger med KID-nummer. Betalinger som kommer uten KID-nummer, må registreres manuelt. Ved å ha en konto som bare er ment for innbetalinger med KID-nummer, får du mulighet til å avvise innbetalinger uten KID. I enkelte tilfeller er det fortsatt mulig å betale inn uten KID, men velger du å avvise betalinger uten KID, slipper du de fleste uidentifiserte innbetalinger og sparer dermed mye arbeid.

Få eGiro-avtale i banken

For å få fakturaer med KID-nummer, tegner du en eGiro-avtale med banken din. Da får SendRegning melding fra banken om innbetalinger til din konto, slik at vi kan merke regningene som betalt og gi deg beskjed per e-post. Hos DNB heter tjenesten Innbetaling Pluss (DIP), hos Nordea heter den CREMUL/eGiro. Se hvordan du fyller ut skjemaet for å komme i gang med KID-nummer.

Pris for bruk av KID-nummer

SendRegnings pris er kr. 3,– per betaling som knyttes til en faktura. Du belastes ikke for betalinger som på grunn av feil KID-nummer ikke kan knyttes til en faktura. Banken vil typisk belaste deg med transaksjonskostnader og en månedlig avgift. Prisene varierer fra bank til bank, så kontakt banken din for å få vite hva tjenesten koster.

AvtaleGiro for faste regninger

Avtalegiro, mottagere

Med KID-nummer på regningene kan du tilby kundene dine AvtaleGiro direkte i nettbanken. Les mer om AvtaleGiro

Sjekk når som helst

Du kan når som helst logge deg inn på SendRegning og sjekke innbetalinger som er kommet. Trenger du eller regnskapsføreren din en rapport over innbetalinger i en gitt periode, henter du den enkelt fra nettsidene våre.