Et enkelt påmeldingssystem med automatisk fakturering for arrangementer med påmeldingsavgift.

Skal du arrangere et kurs, en turnering eller et annet arrangement? I SendRegning kan du enkelt håndtere påmeldinger og dele informasjon om arrangementet. Faktura til påmeldte deltakere sendes ut automatisk.

Alle påmeldinger på ett sted

Når du oppretter et arrangement, lages det en egen side for arrangementet i SendRegning, der deltakerne melder seg på selv. Her finner deltakerne informasjon om tid, sted, pris og beskrivelse av arrangementet. På siden har du en deltakerliste med oversikt over antall påmeldte. Du slipper å motta påmeldinger via mange ulike kanaler som du må holde styr på; alle som vil delta, melder seg på på denne siden.

Del arrangementet ditt effektivt

Når du har opprettet et arrangement, kan du enkelt spre informasjonen. Med et tastetrykk kan du dele arrangementet på sosiale medier som Twitter, Facebook og Google Pluss. Du kan også lenke til nettsiden for arrangementet på hjemmesiden din og i en e-post til potensielle deltakere.

Rask og enkel påmelding

De som ønsker å delta på arrangementet, følger lenken til nettsiden for arrangementet og fyller ut et enkelt skjema med navn og kontaktinformasjon. Dersom du som arrangør ønsker flere opplysninger fra deltakerne, kan du legge til egendefinerte felt for dette i påmeldingsskjemaet.

Enkel oppfølging av påmeldinger

Når en deltaker har meldt seg på arrangementet ditt, må du enten bekrefte eller kansellere påmeldingen. Når en påmelding er bekreftet, vil deltakeren automatisk få tilsendt faktura og en e-post med all nødvendig informasjon om arrangementet, som tid og sted, beskrivelse av arrangementet og kontaktperson.

Bekreftelse på sms

Dersom du ønsker det, kan du krysse av for at deltakeren skal motta påmeldingsbekreftelse på sms. Deltakeren vil motta en sms umiddelbart etter påmelding, med en standardtekst som forteller at påmeldingen er mottatt, og at vedkommende vil motta en ny sms når arrangøren har bekreftet påmeldingen. Når påmeldingen er bekreftet av arrangøren, mottar deltakeren en ny sms som endelig bekrefter påmeldingen. Du kan selv tilpasse teksten i sms-ene, innenfor lengden av en vanlig sms.

Automatisk fakturering

Når du har bekreftet en påmelding, sendes det automatisk ut en faktura til den e-postadressen mottageren oppga da vedkommende meldte seg på. Du sparer tid ved at du slipper å sende ut fakturaer manuelt og å holde styr på hvem du har sendt faktura til. Dersom du kansellerer en påmelding etter at den er bekreftet og fakturaen er sendt, vil fakturaen bli kreditert automatisk.

Hva hvis det er et gratisarrangement?

Da setter du bare prisen til kr 0,-, og det vil ikke bli sendt regninger til deltakerne. De vil da kun få en e-post som bekrefter at de er påmeldt.

Hva hvis du legger til noen ekstratilbud?

Ønsker du å legge noen ekstratilbud til et gratisarrangementet er det mulig. Velger deltagerne et ekstratilbud som koster penger, vil de motta en regning i tillegg til påmeldingsbekreftelsen.

Oppdatert kundeliste

Alle påmeldinger til et arrangement skal kobles til kundelisten din. Dette gjør du samtidig som du bekrefter påmeldingen. Dersom en deltaker står oppført i kundelisten, knytter du påmeldingen til denne kunden. Ved eventuelle avvik i navn, adresse, e-postadresse eller mobilnummer vil kundelisten bli oppdatert med opplysningene som ble brukt i påmeldingen. Hvis deltakeren ikke allerede finnes i kundelisten, lager du en ny oppføring i kundelisten basert på opplysningene i påmeldingen.