Som bruker av SendRegning har du tilgang til ulike tjenester fra andre leverandører. Disse er tett integrert med SendRegning og skal gjøre faktureringen enda enklere for deg. Tjenestene fra disse partnerne er ikke en del av standardoppsettet i SendRegning, de kan bestilles under "Tilllegstjenester" på kontosiden:

Nets

Gjennom Nets tilbyr vi banktjenester som AvtaleGiro og eGiro/KID-nummer. Med AvtaleGiro sender du regninger direkte til kundens nettbank. Regningene betales automatisk på forfallsdato. eGiro/KID-nummer sørger for automatisk registrering av innbetalinger på bankkonto mot regninger du har sendt. Nets (tidl. Bankenes Betalingssentral BBS) er en sentral aktør i det norske bank- og betalingsmarkedet.


COLLECTIA

Med inkassotjenester fra Collectia AS, kan du være sikker på at dine kundefordringer blir godt ivaretatt. Som kunde av SendRegning vil du få en kostnadsfri inkassoleveranse med optimal kvalitet. Tjenesten er selvfølgelig helintegrert og aktiveres enkelt under konto/tilleggstjenester.

Intrum

Intrum leverer inkassotjenester som gjør at du enklere kan følge opp ubetalte krav. Inkassotjenesten er tett integrert med SendRegning. Slik kan du være trygg på at du overholder tidsfrister og andre lovkrav, samtidig som du sikrer at ikke kravet ditt utløper og blir ugyldig.

Golfbox

Golfbox er et medlemssystem som tilbys golfklubbene gjennom Norges Golfforbund. Systemet gjør det enkelt for klubbene å administrere spillerettigheter.

Treningsøkta

Treningsøkta.no er et datasystem som leveres i samarbeid med NFF. Det benyttes av trenere, spillere og ledere til å administrere medlemsregistre, treningsaktiviteter, m.m.

Kursguiden

Kursguiden.no er Norges ledende kursportal med over 20 000 kurs og studier fra norske kurstilbydere og studiesteder.

Underleverandører

Følgende systemer brukes for å levere SendRegnings tjenester, det er ikke mulig å velge dem bort:

 • Amazon Web Services (AWS) - SendRegning driftes på AWS sine servere i Irland
 • MailChimp - E-post fra SendRegning sendes gjennom MailChimps servere
 • Google
  • E-posthenvendelser til SendRegning tas imot via Google
  • Vi bruker reCAPTCHA for å beskytte noen nettsider
  • Lenker som sendes ut på sms forkortes med goo.gl
 • logit.io - Logger fra SendRegnings servere sendes til Logit og analyseres for feilretting
 • ViaNett - Utsendelse av SMS fra SendRegning går gjennom ViaNett