Som bruker av SendRegning har du tilgang til ulike tjenester fra andre leverandører. Disse er tett integrert med SendRegning og skal gjøre faktureringen enda enklere for deg.

Nets

Gjennom Nets tilbyr vi banktjenester som AvtaleGiro og eGiro/KID-nummer. Med AvtaleGiro sender du regninger direkte til kundens nettbank. Regningene betales automatisk på forfallsdato. eGiro/KID-nummer sørger for automatisk registrering av innbetalinger på bankkonto mot regninger du har sendt. Nets (tidl. Bankenes Betalingssentral BBS) er en sentral aktør i det norske bank- og betalingsmarkedet.


BEWA

Med inkassotjenester fra BEWA Kredittadministrasjon AS, kan du være sikker på at dine kundefordringer blir godt ivaretatt. Som kunde av SendRegning vil du få en kostnadsfri inkassoleveranse med optimal kvalitet. Tjenesten er selvfølgelig helintegrert og aktiveres enkelt under konto/tilleggstjenester.

Lindorff

Lindorff leverer inkassotjenester som gjør at du enklere kan følge opp ubetalte krav. Inkassotjenesten er tett integrert med SendRegning. Slik kan du være trygg på at du overholder tidsfrister og andre lovkrav, samtidig som du sikrer at ikke kravet ditt utløper og blir ugyldig.

Golfbox

Golfbox er et medlemssystem som tilbys golfklubbene gjennom Norges Golfforbund. Systemet gjør det enkelt for klubbene å administrere spillerettigheter.

Treningsøkta

Treningsøkta.no er et datasystem som leveres i samarbeid med NFF. Det benyttes av trenere, spillere og ledere til å administrere medlemsregistre, treningsaktiviteter, m.m.

Kursguiden

Kursguiden.no er Norges ledende kursportal med over 20 000 kurs og studier fra norske kurstilbydere og studiesteder.