Full oversikt over medlemmer og kontingenter. Påmeldingssystem for arrangementer.

Nettbasert fakturasystem

Fordi SendRegning er et nettbasert fakturasystem er det ingen programvare som må installeres på maskinen din. Systemet egner seg derfor godt for klubber og foreninger, hvor ansvaret for fakturering gjerne går på omgang. På nettsidene våre finner du alt du trenger for å komme i gang.

Fleksibel fakturering

Klubben eller foreningen din kan fakturere medlemmene slik det best passer begge parter. Du kan for eksempel sende faktura til alle medlemmene i én utsendelse, og du kan opprette individuelle betalingsplaner for enkeltmedlemmer. Systemet er enkelt å ta i bruk og gir full oversikt over innbetalinger og fordringer.

Egendefinerte felt på kundekort

SendRegning kan brukes som medlemssystem eller kunderegister. SendRegning bistår gratis med å importere medlemslisten din. På kundekortene kan du opprette tilleggsfelt som du selv bestemmer hvordan du vil bruke. På den måten kan du lagre flest mulig relevante opplysninger på kundekortet ut fra dine behov.

Kontroll på innbetalinger

KID-nummer og AvtaleGiro er tjenester som gjør det lettere å holde oversikt over innbetalingene. Med KID-nummer på regningene blir alle innbetalinger registrert automatisk. AvtaleGiro øker sannsynligheten for at regninger blir betalt ved forfall. I SendRegning har du oversikt over forfalte krav, slik at du lettere kan følge opp med purringer. Om betalingen fortsatt uteblir, kan du du sende kravet til inkasso direkte fra SendRegning.

Rapporter til regnskap

Trenger du rapporter til regnskapet, eller for å føre oversikt over innbetalinger? Du kan enkelt generere rapporter som kan benyttes i presentasjoner og regneark.

Påmeldingssystem for arrangementer

Skal du arrangere et kurs, en turnering eller et annet betalingsarrangement? Tjenesten Arrangement er et enkelt påmeldingssystem med automatisk fakturering. Du håndterer påmeldinger og deler informasjon om arrangementet på en egen nettside og på sosiale medier. Påmeldte deltakere får faktura tilsendt automatisk. Påmeldingslister kan eksporteres i Excel.

Integrasjon med S2S/Treningsøkta og Golfbox

SendRegning kan integreres med ethvert medlems- eller økonomisystem for å forenkle faktureringen for klubber, lag og foreninger. SendRegning er allerede integrert med Golfbox og S2S/Treningsøkta.no. Golfbox er medlemssystemet som brukes av golfklubber tilknyttet Norges Golfforbund. Treningsøkta.no, også kjent som S2S, er et nettbasert verktøy som brukes av klubber tilknyttet Norges Fotballforbund. Integrasjonen gjør at klubbene enkelt kan sende ut kontingenter og avgifter til alle eller et utvalg medlemmer. Klubbene velger selv om regningene skal sendes som e-post, papirfaktura eller AvtaleGiro. I SendRegning har de full oversikt over sin kundereskontro, slik at de til enhver tid vet hvem som har betalt. Med KID-nummer på regningene blir alle innbetalinger registrert automatisk.

Slik sparer Strømmen IF tid og penger med SendRegning

Strømmen IF bruker SendRegning til å fakturere medlemsavgifter og faste regninger. Med full oversikt over alle sendte regninger og innbetalinger sparer klubben både tid og penger.

Enklere fakturering med integrasjon

Solum Golfklubb fakturerer alle medlemmene sine med et tastetrykk. Integrasjonen mellom medlemssystemet og SendRegning sparer klubben for svært mye manuelt arbeid.

Hvorfor Lindøya Vel bruker SendRegning

For Lindøya Vel er SendRegning en sentral del av medlems- og økonomiarbeidet. De bruker SendRegning til å fakturere medlemskontingenter og strømregninger, følge opp betalinger og vedlikeholde medlemslister.