For å gjøre SendRegning så brukervennlig og sikkert som mulig, er nettsidene utviklet for å støtte nyeste versjon nettlesere.

SendRegning er en nettbasert tjeneste og oppdateres derfor hyppigere, og på en annen måte enn tradisjonell programvare. Dette betyr at du selv ikke behøver å installere noen ny versjon av SendRegning på din maskin, da all oppgradering av SendRegning gjøres på våre servere. Derimot så anbefaler vi sterkt at du med jevne mellomrom sørger for å ha nyeste versjon av din valgte nettleser installert. Selv om SendRegning i fleste tilfeller vil fungere helt fint med en eldre nettleser, så skjer det hele tiden forandringer i nettleserprogramvaren – særlig med tanke på tetting av sikkerhetshull. Relativt nye versjoner av nettleserene Chrome, Firefox og Internet Explorer oppdaterer seg selv med jevne mellomrom, men har du en eldre versjon kan du selv være nødt til å sørge for å oppgradere. Har du en nyere versjon kan det likevel være lurt å se til at automatiske oppdateringer er skrudd på.

Støttede nettlesere

SendRegning støtter nyeste versjon av følgende nettlesere:

• Safari
  • Firefox
  • Chrome
  • Opera
  • Internet Explorer

Kompatibilitetsvisning i internet explorer

Internet Explorer inkluderer en funksjon som heter "kompatibilitetsvisning", og som er ment for å sikre bakoverkompatibilitet med eldre nettsteder.

Dersom du bruker Internet Explorer, og denne funksjonen er aktivert, så vil SendRegning ikke vises korrekt. Dette fordi SendRegning er utviklet med tanke på moderne nettlesere. Sørg derfor for at denne funksjonen er skrudd av.

Se etter et ikon som symboliserer et revet ark, i adresselinjen i Internet Explorer.

Video uten flash-avspiller

Dersom du ikke har Adobe Flash innstallert på maskinen og bruker nettleserene Firefox eller Opera, så vil du ikke kunne se video på sidene til SendRegning. Dette fordi disse ikke støtter videoformatet H.264 direkte i nettleseren, utenom gjennom bruk av Flash.

Vi anbefaler derfor å bruke Google Chrome, som har innebygget Flash-avspiller, eller Safari, til avspilling av video.