Du kan laste opp din egen logo til SendRegning, slik at denne vises på regningene du sender.

1. Logg inn på SendRegning.
  2. Trykk på "Konto".
  3. Trykk på firkanten "Last opp din logo her" øverst på siden.
  4. Trykk på knappen "Browse../Bla gjennom…"
  5. Finn logoen på din maskin og trykk "Åpne/bruk/ok"-knappen.
  6. Trykk på "Last opp ny logo".

Du skal da se den opplastede logoen på "Konto"-siden.

Logoen trykkes i farger oppe i høyre hjørne på alle fakturaene du sender ut.

Krav til bildefil

Det er tre krav ved opplasting av en logo:

• Logoen kan ikke være større enn 30 Kb.
  • Logoen må være av typen gif eller jpg/jpeg.
  • Filen må være en bildefil, dvs. at du ikke kan laste opp f.eks en exe-fil.
  • Logoen vises i 100x100 pixler, dvs. ca 3,5 x 3,5 cm. For best mulig resultat, last opp en logo som er kvadratisk.