Når du sender ut en regning kan du velge å sende kopi til deg selv, eller en annen. Du kan også laste ned en kopi fra din SendRegning-konto ved å søke frem regningen.

Finne frem til kopi

Først må du finne fram regningen du vil ha en kopi av, enten ved hjelp av oversikten eller ved å skrive inn regningsnummeret i boksen oppe til høyre og trykke "gå". Når du har funnet regningen skal det være en rad med knapper over bildet av regningen, en av disse er "Skrive ut kopi selv" ved å trykke på denne knappen vil du få opp en PDF fil som du kan lagre på din egen datamaskin eller skrive ut.

På en Windows-maskin krever dette at du har Adobe Reader installert, mens på en Mac kan du åpne dokumentet i programmet "Preview" i programmer-mappen.

Velge bort kopi ved utsending

Systemet foreslår i utgangspunktet å sende kopier av alle regninger. Du kan velge hvilken e-postadresse som foreslås eller få systemet til å slutte å foreslå utsendelse av kopier i "Preferanser" fanen på "Min konto" siden.

PDF-vedlegg i kopi

Når man sender avgårde en kopi ved utsendelse av en faktura så vil e-posten med kopien inneholde en lenke mottager kan trykke på for å laste ned regningskopien.

Er det behov for å motta kopiene som et PDF-vedlegg, i tillegg til lenken, så finner du dette valget inne på "min konto" (lenke oppe til høyre). Under "Avanserte innstillinger" vil du finne valget "Inkluder PDF-vedlegg ved utsendelse av kopi per e-post", Ja/Nei - Standard er "Nei".

Flere kopier

Dessverre er det ikke mulig å sende fler enn én kopi, så vi anbefaler at du sender en kopi til deg selv og videresender denne til alle som skal ha en kopi.