Gunstig for deg som fakturerer lite eller uregelmessig. Du betaler kun for det du bruker.

Tilgjengelig hvor som helst

SendRegning er et nettbasert fakturasystem. Det er ingen programvare som må installeres på maskinen din. Fordi du fakturerer på nettet er det enkelt å sende og følge opp regninger, også når du er borte fra kontoret.

Betal kun for bruk

SendRegnings priser er slik at du kun betaler for de tjenestene du bruker. Det er ingen oppstartsavgift eller løpende abonnementsavgifter. Et administrasjonsgebyr på kr. 35,– påløper KUN de månedene du benytter noen av våre betalbare tjenester. De månedene du ikke bruker tjenestene våre, betaler du ingenting. Du slipper unødige kostnader dersom du fakturerer lite eller med ujevne mellomrom.

Oversikt over regningene

Du har full oversikt over regninger du har sendt, og kan enkelt følge opp ved å registrere innbetalinger og sende purringer eller kreditnota.

Sende bilag til regnskapsfører

Bruker du mye tid på å samle sammen fakturaer og kundelister til regnskapsfører? Med SendRegning kan du med noen få klikk sende alt materiale regnskapsføreren din trenger. Du kan også enkelt generere rapporter over omsetning til eget bruk.

Lagring av regnskapsmateriale

Bokføringsloven krever at du lagrer bokføringsbilag i 5 år og eventuelle underbilag i 3,5 år. Vi sørger for sikker lagring av alle regningene dine så lenge som loven krever.

Oppfyller alle lovkrav

Alle oppdateringer i fakturasystemet gjøres hos oss. Du har alltid siste versjon og kan være trygg på at alle gjeldende lovkrav blir overholdt.

Ulike typer regninger

Du velger selv om du vil sende én eller flere regninger, til én eller flere mottagere. Du kan også velge å sende den samme regningen om igjen med jevne mellomrom. Du kan velge mellom tre typer regninger:

  • Enkeltregning: Send én regning til én mottager.
  • Masseutsendelse: Send den samme regningen til mange mottagere, for eksempel medlems- eller påmeldingsavgifter.
  • Fast oppdrag: Send regelmessige regninger på et fast eller variabelt beløp til én eller flere mottagere, for eksempel regninger for utleie av lokaler eller garasjeplass.

Regninger kan sendes som e-post, elektronisk EHF-faktura eller som papirfaktura.

Sikker kommunikasjon

Når du er logget inn i fakturasystemet, er all datatrafikk mellom deg og SendRegning kryptert med en sikker nettprotokoll, HTTPS.Du vil se at adressefeltet i nettleservinduet starter med https:// og er merket med en hengelås.