Et komplett fakturasystem for store og små bedrifter. Ingen oppstartskostnad.

Tilgjengelig hvor som helst

SendRegning er et nettbasert fakturasystem. Det betyr at du ikke behøver å installere noen programvare maskinen din. Du kan sende og administrere regninger hvor som helst og når som helst, så lenge du har internettilgang.

Oppfyller alle lovkrav

Alle oppdateringer i fakturasystemet gjøres hos oss, inkludert oppdateringer som følge av endringer i bokføringsloven. Du vil alltid ha siste versjon tilgjengelig, og kan være trygg på at regningene du sender oppfyller alle krav loven stiller til fakturering.

Lovmessig lagring av bilag

Alle fakturaene du sender med SendRegning lagres i vårt system i 10 år, og underbilag lagres i 3,5 år. Det betyr at du selv slipper å lagre kopier av fakturaene dine for å etterleve kravene i lov og forskrift om bokføring.

Sikker kommunikasjon

Når du er logget inn i fakturasystemet, er all datatrafikk mellom deg og SendRegning kryptert med en sikker nettprotokoll, HTTPS. Du kan derfor være trygg på at ingen informasjon kommer på avveie.

Sende til regnskap

Bruker du mye tid på å samle sammen fakturaer og kundelister til regnskapsfører? Med SendRegning kan du med få klikk sende alt regnskapsfører trenger. Du kan også enkelt generere rapporter over omsetning til eget bruk.

Ulike typer regninger

Med SendRegning velger du selv om du vil sende én eller mange regninger, til én eller mange mottagere, og om de skal sendes én gang eller med jevne mellomrom. Du har tre valg:

  • Enkeltregning: Send én regning til én mottager.
  • Masseutsendelse: Send den samme regningen til mange mottagere, f.eks. medlems- eller påmeldingsavgifter.
  • Fast oppdrag: Send regelmessige regninger på et fast eller variabelt beløp til én eller flere mottagere, f.eks. regninger for utleie av lokaler eller garasjeplass.

EHF-faktura

Har du kommuner eller statlige virksomheter på kundelisten? Mange av disse har tatt i bruk det elektroniske formatet EHF og aksepterer ikke lenger papirfakturaer. Også en del private virksomheter krever EHF-fakturaer fra sine leverandører. Med SendRegning kan du velge å sende faktura i EHF-format like enkelt som å sende den som e-post eller på papir.

Automatisk registrering av innbetalinger

Ved å bruke KID-nummer på regningene blir betalte fakturaer registrert automatisk når pengene kommer inn på konto. En eGiro-avtale med banken din er alt du trenger. Les mer om fordelene ved å bruke KID-nummer