SendRegning lanserer nå en mobilversjon av sendregning.no. Dette vil gjøre tjenesten mer brukervennlig på telefon.

Hva er nytt?

Mobilversjonen av sendregning.no er en spesialtilpasset side som du åpner i nettleseren på telefonen. Den har mindre informasjon i hvert skjermbilde og flere steg, slik at den blir langt enklere å bruke. I første omgang kan du bruke mobilversjonen til å sende regninger. I tillegg kan du opprette nye kunder og søke i kundelisten etter kunden du vil fakturere. Du kan også bytte mellom ulike kontoer.

Slik fungerer det

Når du går til SendRegning på mobiltelefonen og trykker på logg inn-knappen, kommer du til innloggingsskjermen i mobilversjonen. Her finner du også en lenke for å bytte til web-versjonen av siden. Dersom du senere ønsker å veksle mellom de to versjonene, må du logge ut og inn på nytt.

Vi ønsker din tilbakemelding!

Vi har med hensikt begrenset funksjonaliteten i vår første versjon. Dette skyldes at vi ønsker å utvikle den videre i tråd med behovene til deg som bruker tjenesten. De er derfor svært viktig for oss å få vite hvilken funksjonalitet du ønsker deg. Du kan enkelt sende oss ønsker og tilbakemeldinger direkte fra mobilsiden.

En SendRegning-app er for øyeblikket under utvikling, og vil bli lansert i overskuelig fremtid.