SendRegning tilbyr nå Vipps Regninger fra DNB. Passer for bedrifter og organisasjoner. Vipps har over 2 millioner aktive brukere i Norge. Prøv Vipps Regninger du også!

Vipps Regninger – send regninger direkte til Vipps app

SendRegning tilbyr nå Vipps Regning. Vipps har 3,2 millioner aktive brukere i Norge. Prøv Vipps Regning du også!

Hva er Vipps Regning?

Vipps Regning er en effektiv måte for bedrifter å sende regninger til sine kunder, og den enkleste og raskeste måten for kundene å betale regninger på. Det gir deg kjappere innbetalinger og bedre likviditet når fakturabetalingen forenkles. Regningen sendes direkte til kundens Vipps-app og nett-/mobilbank.. Tjenesten er gratis for dine kunder.

Hvordan sende Vipps Regninger?

Vipps Regninger skrives og sendes på samme måte som andre regninger. Når regningen er klar trenger du kun å velge Vipps som forsendelsesmåte, og oppgi mottagers mobiltelefonnummer, før du sender. Også masseutsendelser, faste oppdrag og regninger for arrangementer kan sendes som Vipps.

Enkelt for dine mottagere

Vipps er brukervennlig, tilgjengelig og gratis for regningsmottager. Med raskere innbetalinger får din bedrift bedre likviditet – anbefal derfor kundene/medlemmene å betale dine fakturaer i Vipps-appen. Siste versjon av Vipps finnes på disse lenkene:

Hva koster Vipps Regning?

Vipps Regning koster kr. 11,-. For dine kunder er det gratis å betale regninger med Vipps.

Når får bedriften oppgjør?

Beløpet er på kontoen dagen etter at regningen er betalt.

Er Vipps Regninger trygt?

Vipps Regninger like trygt som andre bankoverføringer. Tjenesten oppdateres fortløpende og personvernet ivaretas hele tiden. Dersom brukeren mister telefonen sin, kan vedkommende ringe 2248 2800 for å sperre Vippsprofilen.

Vipps til utlandet

Foreløpig kan Vipps Regning kun anvendes til å betale regninger til organisasjoner som er tilknyttet et norsk telefonnummer.