SendRegning tilbyr nå Vipps Faktura fra DNB. Passer for bedrifter og organisasjoner. Vipps har over 2 millioner aktive brukere i Norge. Prøv Vipps Faktura du også!

Vipps Faktura – send regninger direkte til Vipps app

Hva er Vipps Faktura?

Vipps Faktura er en effektiv måte for bedrifter å sende fakturaer til sine kunder, og den enkleste og raskeste måten for kundene å betale fakturaer på. Det gir deg kjappere innbetalinger og bedre likviditet når fakturabetalingen forenkles. Fakturaen sendes direkte til kundens Vipps-app. Kunden får en ekstra påminnelse på forfallsdagen hvis de ikke har betalt eller avvist fakturaen tidligere. Tjenesten er gratis for dine kunder. 

Hvordan komme i gang?

Hvis du allerede har en SendRegning konto kan du bestille Vipps Faktura på «Integrasjoner» fanen på kontosiden. Hvis du ikke har en SendRegning konto kan du registrere deg kostnadsfritt og bestille Vipps Faktura med en gang. Hvis du har spørsmål om Vipps Faktura har vi mer utfyllende informasjon på våre hjelpesider.

Enkelt for dine mottakere

Vipps er brukervennlig, tilgjengelig og gratis for fakturamottaker. Med raskere innbetalinger får din bedrift bedre likviditet – anbefal derfor kundene/medlemmene å betale dine fakturaer i Vipps-appen. Siste versjon av Vipps finnes på disse lenkene:

Enkelt for deg

Det er svært enkelt å sende faktura til Vipps-brukere fra SendRegning. Når du er logget inn i systemet og har klargjort fakturaer får du opp Vipps som en alternativ utsendelsesmetode.

Hva koster Vipps Faktura?

Vipps Faktura koster kr.11 + til en hver tid gjeldende DNB-gebyr per utsendte faktura. Disse finner dere på vipps.no. For dine kunder er det gratis å betale fakturaer med Vipps.

Når får bedriften oppgjør?

Beløpet er på kontoen dagen etter at fakturaen er betalt. Bekreftelsen på at betalingen er utført kommer to dager etter innbetaling.

Er Vipps Faktura trygt?

Vipps Faktura er like trygt som andre bankoverføringer. Tjenesten oppdateres fortløpende og personvernet ivaretas hele tiden. Dersom brukeren mister telefonen sin, kan vedkommende ringe 04800 for å sperre Vippsprofilen.

Vipps til utlandet

Foreløpig kan Vipps Faktura kun anvendes til å betale fakturaer til organisasjoner som er tilknyttet et norsk telefonnummer.