Rask og enkel fakturering

Send én regning til én mottaker. Dette er den mest typiske utsendelsen.

Enkeltregning

Send regningen digitalt eller på papir

En regning kan sendes til mottaker på tre måter:

  • som papirfaktura i posten
  • som epost
  • som elektronisk EHF-faktura (statlige etater, kommuner og mange private virksomheter krever EHF)

Vedlegg til regningen

Dersom du sender regningen som epost eller EHF, kan du også sende med vedlegg, f.eks. timelister eller kvitteringer for utlegg.

Fakturere i utenlandsk valuta

Dersom du har kunder i utlandet og ønsker å fakturere i en annen valuta enn norske kroner, er det mulig å sende faktura i alle de vanligste utenlandske valutaene. Forutsetningen er at fakturaen er på engelsk. Velg engelsk språk når du oppretter fakturaen (øverst i høyre hjørne på fakturaen). Deretter velger du ønsket valuta.

Alt på ett sted

Med SendRegning holder du orden på sendte regninger. Du finner enkelt tilbake til regninger du tidligere har sendt dersom du må gjøre endringer, f.eks. kreditere en kunde som er blitt belastet for mye.

Enkeltregning

Mobilvennlig

SendRegning har fått nytt, mobilvennlig design. Vi har gjort sidene våre mer brukervennlige for mobile enheter, slik at du enkelt kan bruke tjenesten fra mobiltelefon eller nettbrett.

Sikker kommunikasjon

Når du er logget inn i SendRegning, sendes all datatrafikk mellom deg og fakturasystemet kryptert med HTTPS. Det betyr at siden er sikker for innlogging, slik at du er trygg på at ingen informasjon kommer på avveie.

Registrer deg

Gratis registrering - uten forpliktelser

Registrer deg