SendRegning tilbyr utsendelse av regninger som Vipps Regning. Regningen dukker opp i mottagerens Vipps-app og nettbank, og kan betales med et par trykk.

Utsendelse av regninger

Når du sender en enkeltregning, vil Vipps Regning automatisk dukke opp som en mulig utsendelsesmåte, så sant mottager har godtatt mottak av Vipps Regninger i Vipps-appen. Du trenger kun å oppgi mottagers mobiltelefonnumer.

Dersom utsendelsen med Vipps Regning ikke går gjennom, vil SendRegning automatisk sende regningen på e-post. Hvis mottageren ikke har en e-postadresse sendes regningen på papir, og avsender blir fakturert for papirutsendelsen til en redusert pris.

Hva koster det?

Prisene for å sende Vipps Regninger med SendRegning er kr. 11,-.

Hvem kan ta imot Vipps Regning?

Alle som har installert eller oppdatert Vipps-appen etter januar 2019 kan motta Vipps Regning med mindre de har sperret for dette i Vipps-innstillingene sine.

Vipps Regning ved automatiske utsendelser

Det er mulig å sende også Masseutsendelse, Faste oppdrag og Arrangementsfakturaer som Vipps Regning. Om du ønsker dette, kan du gå til "Konto" i toppmenyen, trykke "Innstillinger" og huke av for "Bruk Vipps Regninger for automatiske forsendelser".

Merk at hvis mottager har registrert seg for EHF eller AvtaleGiro, vil disse forsendelsesmåtene ha forrang.